AnaSayfa / Genel / Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, layık olduklarına sahip olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek kafasına göre birini bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında at tarafından ısırılmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak aradaki buzların eritileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında yaratık tarafından ısırılmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak borçlarının da kapanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir