Kahve falında ölü suyu içmek

Kahve falında ölü suyu içmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, mutluluk ve saadete, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü suyu içmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölü suyu içmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü elinden su içmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden su içmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden su içmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle çay içmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölüden çay içmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle içki içmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir