Kahve falında ölüyle çay içmek

Kahve falında ölüyle çay içmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aksiliklerin son bulacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle çay içmek gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında ölüden çay içmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle çay içmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanla çay içmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında ölen biriyle çay içmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette çay içmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında limonlu çay içmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle çay içmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir