AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında polis okulunu kazandığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında polis okulunu kazanmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında polis okulu kazanmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında polisliği kazanmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak bolluk ve bereket göreceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında polis sınavını kazanmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında okulu kazandığını görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek okul kazanmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir