AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü piliç görmek

Kahve falında ölü piliç görmek

Kahve falında ölü piliç görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, içinin rahatlayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eğlence ve renk geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü piliç gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Kahve falında ölü piliç görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kızarmış piliç görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş piliç görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı piliç görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında piliç yakalamak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında piliç eti pişirmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında piliç pişirmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında piliç eti görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir