AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış piliç görmek

Kahve falında kızarmış piliç görmek

Kahve falında kızarmış piliç görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalettir.

Kahve falında kızarmış piliç gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Kahve falında kızarmış piliç görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, para yatıracağına delalettir.

Kahve falında kızarmış piliç yemek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında piliçli tavuk görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında piliç eti pişirmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işaret eder.

Kahve falında piliç kesmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında piliç eti yemek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında canlı piliç görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında piliç eti görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir