AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı saldırısı görmek

Kahve falında martı saldırısı görmek

Kahve falında martı saldırısı görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında martı saldırısı gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında martı saldırısı görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş martı görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet eder.

Kahve falında martı sevmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok martı görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında martılara simit atmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında martı yumurtası görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah martı görmek sorunlarının da son bulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında martı eti yemek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir