AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı pisliği görmek

Kahve falında martı pisliği görmek

Kahve falında martı pisliği görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, hasret ve özlem gidereceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında martı pisliği gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında martı pisliği görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz martılar görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında martı sevmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında martı beslemek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında martılara simit atmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulur.

Kahve falında martı sürüsü görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında martı yakalamak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında martı yavrusu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir