AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleği uçarken görmek

Kahve falında leyleği uçarken görmek

Kahve falında leyleği uçarken görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleği uçarken gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında leyleği uçarken görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında leylek uçarken görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında havada leylek görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında gece leylek görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında çatıda leylek görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda leylek görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil leylek görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir