AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kuşlar görmek

Kahve falında ölü kuşlar görmek

Kahve falında ölü kuşlar görmek bir süre zorluk çekeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü kuşlar gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kuşlar görmek helal rızık yiyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kuşu görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, güzel işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölü kuşu gömmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kuşu canlandırmak aile hayatında sevinileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kuşlar görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir