AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek helal kazanç elde edeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun öptüğünü görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sarı yeşil muhabbet kuşu görmek dertlerin günden güne artacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir