AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kuşu görmek

Kahve falında ölü kuşu görmek

Kahve falında ölü kuşu görmek kulluk derecesinin artmasına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kuşu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında ölü kuşu görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kuşlar görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kuşu gömmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kuşu canlandırmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek ettikleri duanın kabul olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tavus kuşu kanadı görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir