AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kuşlar görmek

Kahve falında evde kuşlar görmek

Kahve falında evde kuşlar görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hataların telafi edileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kuşlar gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evde serçe kuşu görmek insanlara küsüleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında evden kuşun kaçtığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında evde muhabbet kuşu görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kuşların girdiğini görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde tavus kuşu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında ev kuşu görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir