AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendini toparlayamayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölü muhabbet kuşu görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşları görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir