AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, çok büyük zararlar edileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, hak yoluna döneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini yıkamak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak bazı tartışmalar yaşayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafet yıkamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kıyafeti yıkamak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir