AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye basmak

Kahve falında kediye basmak

Kahve falında kediye basmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, rahat bir hayatı olacağına, canlanacağına yorulur.

Kahve falında kediye basmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kedi bokuna basmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye basmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında ölü kediye basmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında kedinin üstüne basmak huzura erileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında kedinin üzerine basmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir