AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üzerine basmak

Kahve falında kedinin üzerine basmak

Kahve falında kedinin üzerine basmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sohbetinin bozulacağına, prestij sahibi olunacağına, çok uğraş vereceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin üzerine basmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü kediye basmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kedinin üzerine basmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi bokuna basmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kediye basmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalettir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir