AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, alın terinin karşılığını alacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni iş bağlantıları farklı yönde ilerlemenize sebep olabilir.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayınvalide öpmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir