AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalide eli öpmek

Kahve falında kayınvalide eli öpmek

Kahve falında kayınvalide eli öpmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kayınvalide öpmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir