AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalide elini öpmek

Kahve falında kayınvalide elini öpmek

Kahve falında kayınvalide elini öpmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek olaylı günler geçireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalide öpmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir