AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalide öpmek

Kahve falında kayınvalide öpmek

Kahve falında kayınvalide öpmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında kayınvalide öpmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, sağlığından olacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalide öpmek kızı olanların da gelin edeceğine, saygın biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir