AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalideyi öpmek

Kahve falında kayınvalideyi öpmek

Kahve falında kayınvalideyi öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sevinileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, birikim yapacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kayınvalidenin elini öpmek çaresiz durumlarda kalacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kayınvalideyi öpmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kayınvalidenin elini öpmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalide elini öpmek duygularının ön plana çıkacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işaret eder.

Kahve falında kayınvalide öpmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide eli öpmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek evlerindeki huzurun artacağına, kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir