AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kanarya görmek

Kahve falında ölü kanarya görmek

Kahve falında ölü kanarya görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rahatının yerinde olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bunalıma düşeceğine, sıkıntıya düşeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kanarya gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında ölü kanarya görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kısmetlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kanarya görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kanarya öldürmek doğru karar veremeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kanarya sesi duymak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kanarya görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kanarya görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bütçesinin daralacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kanarya görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli kanarya görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir