AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kafa görmek

Kahve falında ölü kafa görmek

Kahve falında ölü kafa görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kafa gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Kahve falında ölü kafası kesmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kafasını görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü köpek kafası görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kedi kafası görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü balık kafası görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kafa görmek maddi yükünün artacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında ölü keçi kafası görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir