AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kafasını görmek

Kahve falında ölünün kafasını görmek

Kahve falında ölünün kafasını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kafasını gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında ölü keçi kafası görmek nazara geleceğine, huzur içinde yatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kafası görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Kahve falında ölü kafa görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü köpek kafası görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kafasını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bebek kafası görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kafası görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü hayvan kafası görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir