Kahve falında ölü balık kafası görmek

Kahve falında ölü balık kafası görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü balık kafası gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Kahve falında ölü balık kafası görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında balığın kafasını kesmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık kafası kesmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında balık kafası koparmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet eder.

Kahve falında iki kafalı balık görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında insan kafalı balık görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine tabir olunur.

Kahve falında balığın kafasını koparmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın kafasını görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir