AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü köpek kafası görmek

Kahve falında ölü köpek kafası görmek

Kahve falında ölü köpek kafası görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kendini bunu başaracağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölü köpek kafası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında ölü köpek kafası görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında köpek balığı kafası görmek duyguların karşılık bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kafası görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasız köpek görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kafası kopmuş köpek görmek kişinin başarılarının artacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını koparmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir