Kahve falında ölü kedi kafası görmek

Kahve falında ölü kedi kafası görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kedi kafası gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Kahve falında ölü kedi kafası görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası olmayan kedi görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet eder.

Kahve falında iki kafalı kedi görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kedi kafası görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kopmuş kedi kafası görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top