AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek iş değişikliğine gidileceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, günden güne kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın eli öpmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının elini öpmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, çok zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir