AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanı kesmek

Kahve falında ölü insanı kesmek

Kahve falında ölü insanı kesmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, bazı iş birlikleri yapacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında ölü insanı kesmek mesleğinde geri plana düşeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına işarettir.

Kahve falında ölü insan kesmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Kahve falında insanı boğazından kesmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, canını sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında insanları kesmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insan kesmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanı kesmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir