AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insan kesmek

Kahve falında bir insan kesmek

Kahve falında bir insan kesmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insan kesmek gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Kahve falında insan kafasını kesmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insan eti kesmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret eder.

Kahve falında bir insan kesmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı kesmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında insanın başını kesmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında insanları kesmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı boğazından kesmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla insan kesmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir