AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında ölü insanın etini yemek şansının hep açık olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü insan eti görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insan eti yemek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında insanların secde ettiğini görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen insanın etini yemek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı insan eti kesmek gösterilen sabrın tükeneceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir