AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen insanın etini yemek

Kahve falında ölen insanın etini yemek

Kahve falında ölen insanın etini yemek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, rahatsızlık vereceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, istemediği halde borçlanacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ölen insanın etini yemek gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında insan eti yemek kusmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında insan etini yemek istediği başarıya kavuşacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın etini yemek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanın etini yemek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanın etini yemek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Kahve falında insan eti yemek görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında çiğ insan eti yemek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş insanın etini yemek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir