AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan eti görmek

Kahve falında ölü insan eti görmek

Kahve falında ölü insan eti görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü insan eti gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insan eti görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında ölü insan eti yemek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanın etini yemek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında insan eti yemek kusmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın etini yemek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir