AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı insan eti kesmek

Kahve falında canlı insan eti kesmek

Kahve falında canlı insan eti kesmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insan eti kesmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında canlı insan eti kesmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında canlı canlı insan kesmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına inanılır.

Kahve falında insan eti kesmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan etini kesmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevgisinin artacağına işarettir.

Kahve falında canlı hayvan kesmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk kesmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı inek kesmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında canlı insanın öldüğünü görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir