AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanın etini yemek

Kahve falında ölü insanın etini yemek

Kahve falında ölü insanın etini yemek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ün sahibi olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın etini yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Kahve falında ölü insanın etini yemek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Kahve falında ölü insan eti yemek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insan eti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan etini yemek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanın etini yemek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ insan eti yemek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir