AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan eti pişirmek

Kahve falında ölü insan eti pişirmek

Kahve falında ölü insan eti pişirmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında insan eti pişirip yemek rütbe edineceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında insan eti pişirmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan etini pişirmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü eti pişirmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın etini yemek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insan eti görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir