AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan eti yemek

Kahve falında ölü insan eti yemek

Kahve falında ölü insan eti yemek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insan eti yemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü insan eti yemek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın etini yemek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü insan eti görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insan eti pişirmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ölen insanın etini yemek çok iyi paralar kazanılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine inanılır.

Kahve falında insan eti yemek kusmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanın etini yemek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir