AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü geyik görmek

Kahve falında ölü geyik görmek

Kahve falında ölü geyik görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında ölü geyik gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında geyik ölüsü görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü geyik görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında geyikten kaçmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında geyik tarafından kovalanmak rızkın çoğalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında geyik beslemek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda geyik görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı geyik görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir