AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare görüp korkmak

Kahve falında fare görüp korkmak

Kahve falında fare görüp korkmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında fare görüp korkmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında fare görüp korkmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulmaktadır.

Kahve falında birini görüp korkmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Kahve falında deli görüp korkmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında böcek görüp korkmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak parasal anlamda rahat edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini görüp korkmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek görüp korkmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir