AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareden korkmak

Kahve falında fareden korkmak

Kahve falında fareden korkmak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Kahve falında fareden korkmak gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında büyük fareden korkmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında fare görüp korkmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında fareden korkmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü fareden korkmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekten korkmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük köpekten korkmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kangurudan korkmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize düşmekten korkmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir