AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlısının yendiğini görmek

Kahve falında tatlısının yendiğini görmek

Kahve falında tatlısının yendiğini görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , çok güzel günler görüleceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlısının yendiğini gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında tatlısının yendiğini görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işarettir.

Kahve falında aslanı yenmek güzelliklere rast gelineceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında iblisi yenmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında azraili yenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalettir.

Kahve falında tuttuğun takımın yendiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanları yenmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı yenmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında güreşmek ve yenmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir