AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dayımı görmek

Kahve falında ölü dayımı görmek

Kahve falında ölü dayımı görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işarettir.

Kahve falında ölü dayımı gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ölü dayıyı görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölü dayımı görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölü dayısını görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü dayı görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında dayısından para almak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayı amca görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayımın torununu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet eder.

Kahve falında dayıyla nişanlanmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir