AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısından para almak

Kahve falında dayısından para almak

Kahve falında dayısından para almak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Kahve falında dayısından para almak gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında dayıdan para almak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayısından para almak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında dayıya para vermek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dayı kızıyla evlenmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve dayı görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında dayısını ağlarken görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıyı görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayı ve baba görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir