AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyla nişanlanmak

Kahve falında dayıyla nişanlanmak

Kahve falında dayıyla nişanlanmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında dayıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dayıyla nişanlanmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet eder.

Kahve falında dayı kızını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımla konuşmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üvey dayı görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın dayısını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayı teyze görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında dayıyla evlenmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yoksulluğa alamet eder.

Kahve falında dayı oğlunu görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir