AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dayıyı görmek

Kahve falında ölü dayıyı görmek

Kahve falında ölü dayıyı görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dayıyı gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında ölü dayısını görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dayı görmek iki tarafın da çok sevineceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ölü dayıyı görmek adının ve şanının yürüyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dayımı görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, alkış alacağına rivayet eder.

Kahve falında dayıyı ağlarken görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında vefat eden dayıyı görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet eder.

Kahve falında dayımla konuşmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında dayıya aşık olmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir