AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dayısını görmek

Kahve falında ölü dayısını görmek

Kahve falında ölü dayısını görmek maddi açıdan nefes alınacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dayısını gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü dayı görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı inanılır.

Kahve falında ölü dayımı görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü dayıyı görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölü dayısını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında dayısını ölmüş görmek işlerinden de geri kalacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında dayıyı sarhoş görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahmetli dayı görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta dayısını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir