AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünden düşmek

Kahve falında atın üstünden düşmek

Kahve falında atın üstünden düşmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hayırlı kapılar açılacağına, maddi zararının giderileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın üstünden düşmek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Kahve falında atın üstünden düşmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evin üstünden düşmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında at üstünde olmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde at görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, vefalı bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında at üstünde kendini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını at üstünde görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu at üstünde görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir