AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstünde kendini görmek

Kahve falında at üstünde kendini görmek

Kahve falında at üstünde kendini görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında at üstünde kendini gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında atatürkü at üstünde görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde at görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünden atlamak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kazancının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yolunun açık olacağına inanılır.

Kahve falında birini atın üstünde görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında atın üstünde kadın görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında deniz üstünde at görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir