AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde at görmek

Kahve falında denizin üstünde at görmek

Kahve falında denizin üstünde at görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kişinin esenlik bulacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde at gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında deniz üstünde at görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde koşan at görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde at görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, helal ekmek yeneceğine alamet eder.

Kahve falında at üstünde savaşmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında atın üstünde adam görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini at üstünde görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında at üstünde kendini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini at üstünde görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir